Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Τρίτη 29/11/2022
 
 
ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ALSYK είναι μια καταξιωμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής κουφωμάτων συνθετικών και αλουμινίου.

45 ΧΡΟΝΙΑ ...1972-2017...

Ιδρυτής & δημιουργός είναι ο κύριος Λεωνίδας Συκοβάρης. Τα χρόνια περνούσαν και ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου για την ασφάλεια στον χώρο των σπιτιών διαφοροποιούνται διαρκώς.

 Η πρόκληση της ALSYK είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του συνόλου των αναγκών, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών που καλύπτει όλη την Ελλάδα. Ο γιος του Λεωνίδα Συκοβάρη, Σταμάτης με γνώμονα την τεχνογνωσία και προσήλωσή στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, ανέλαβε τα ηνεία της επιχείρησης.  Οι γνώσεις του και η εμπειρία αποτελούν τα διαπιστευτήρια για την συνεχή ανοδική μας εξέλιξη.

Οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με το πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και αποτελούνται από γραφεία, αποθηκευτικούς χώρος και την κυρίως παραγωγή. Μηχανήματα CNC και αυτοματισμοί δημιουργούν μια σειρά παραγωγής που είναι αυτοματοποιημένη και μπορεί να ανταποκριθεί σε μια δυνατότητα 29000 κουφωμάτων ετησίως. Το προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία ικανή να υλοποιήσει οποιοδήποτε απαιτητικό έργο.

Παντρεύοντας την υψηλή αισθητική με την απαράμιλλη ποιότητα της κατασκευής η εταιρία ALSYK έχει επενδύσει με κουφώματα μερικά από τα πιο σύγχρονα κτίρια σε όλη την Ελλάδα . Ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε κτιρίου η ALSYK φροντίζει να εξασφαλίσει τόσο την εναρμόνιση με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του όσο και την κάλυψη των αναγκών της μόνωσης και της ασφάλειας. Η Alsyk Συκοβάρης, στηρίζει τις επιλογές σας!

Δείτε επίσης:

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας 

To εκθεσιακό κέντρο Χαλκίδας   

 
 
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr