Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Τρίτη 17/05/2022
 
 
ΣίτεςΗλεκτροκίνητα σήτα

Κάθετης Κίνησης Ρολλάκι
Οριζόντιας Κίνησης Ρολλάκι
Free Οριζόντιας Κίνησης (Με ελπύστρια)
Πλισσέ Plisse (Με ελπύστρια)
Πλισσέ Plisse (Χωρίς ελπύστρια Πιέτα ή Luna)
Roller-Scorpion
Σταθερή
Συρόμενες τελάρο
Ηλεκτροκίνητα σήτα
Ανοιγώμενη
VEKA SPECTRAL
Ημερίδα του ΚΕΑΝ για τις «Πράσινες Διαδρομές σε Ομορους Δήμους»
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: Θα χρηματοδοτήσει με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ
ALSYK: Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις υψηλών απαιτήσεων
Μεγάλος διαγωνισμός της ALSYK ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ
Black friday στην Alsyk Συκοβάρης
Login
username:

password:

 

Η ηλεκτροκίνητη σήτα είναι το μόνο σύστημα κάθετης κίνησης με δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι 4,2 m πλάτος και 4,2 m ύψος.

 Οι διαθέσιμοι τύποι είναι τρείς:

  • Cronos 65: Χρησιμοποιείται για ανοίγματα μικρότερων διαστάσεων και λειτουργεί με κουτί 65mm. Το χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι τα αντιανεμικά κουμπιά τα οποία είναι τοποθετημένα στις άκρες του πανιού και εμποδίζουν την έξοδό του απο τους οδηγούς. Το πανί που χρησιμοποιείται είναι απο άκαυστο fiberglass
  • Cronos 75: Χρησιμοποείται για ανοίγματα μικρών και μεγάλων διαστάσεων και λειτουργεί με κουτί 75mm (& 90mm σε ορισμένες περιπτώσεις). Το χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι οι οριζόντιες αντιανεμικές ανοξείδωτες μπανέλες που δίνουν μεγάλη αντοχή στην ανεμοπίεση και ταυτόχρονα τεντώνουν το πανί προσδίδοντας απεριόριστη ορατότητα. Το πανί που χρησιμοποιείται είναι απο άκαυστο fiberglass. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανί superscreen (μεγαλύτερης αντοχής & ελαστικότητας) και πανιά μερικής και ολικής σκίασης.
  • Cronos 90: Αποτελεί το πιο εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης και λειτουργεί με κουτί 90mm (& 75mm σε ορισμένες περιπτώσεις). Χαρακτηρίζεται απο την ύπαρξη Zip στις άκρες του πανιού το οποίο σε συνδυασμό με τους ειδικά σχεδιασμένους οδηγούς εγκλωβίζεται και δεν επιτρέπεται η έξοδός του ακόμα και με πολύ ισχυρή ένταση αέρα. Το πανί που χρησιμοποιείται είναι απο άκαυστο fiberglass. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανί superscreen (μεγαλύτερης αντοχής & ελαστικότητας) και πανιά μερικής και ολικής σκίασης.

Οι τύποι μοτέρ και αυτοματισμών διαχωρίζονται σε ενσύρματους και ασύρματους. Για τις ενσύρματες επιλογές θα πρέπει το μοτέρ να συνδεθεί καλωδιακά εκτός από το ρεύμα και με τον διακόπτη που δίνει εντολή λειτουργίας αλλά και με οποιονδήποτε άλλο αυτοματισμό. Οι ασύρματες επιλογές απλοποιούν τον τρόπο εγκατάστασης της σήτας χρησιμοποιώντας ελάχιστες καλωδιώσεις και δίνουν την δυνατότητα τηλεχειρισμού και προσθήκης αυτοματισμών (π.χ. αισθητήρας αέρα) χωρίς την χρήση καλωδιώσεων.

 
 
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr