Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Τρίτη 29/11/2022
 
NEA 

 
Ημερίδα του ΚΕΑΝ για τις «Πράσινες Διαδρομές σε Ομορους Δήμους»
VEKA SPECTRAL
Ένταξη 2.528 νοικοκυριών στο "Εξοικονομώ κατ' Οίκον"
Μάθε πως το σπίτι σου μπορεί να πάρει αξία
Σε μια από τις ομορφότερες συνοικίες του Χαλανδρίου.
07.09.2012 | 18:23 Στην ALSYK οι πελάτες νοιώθουν nice
Νέο έργο στο Βαθύ Αυλίδας
10.09.2012 | 18:23 Ακολουθήστε τα
Χιόνισε παντού!
Έρχεται νέο κούφωμα στην Alsyk
Το νέο σύστημα της VEKA που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του μέλλοντος.Στην φωτογραφία βλέπετε πως φαντάζουν τα σύγχρονα πλαστικά παράθυρα από το νέο σύστημα προφίλ SOFTLINE 82 που θα βρίσκεται στην ALSYK την 1η Ιουνίου.

Με την πρωτοποριακή πολλαπλών θαλάμων, κατασκευή του σε 82 mm βάθος, με το άκρως αποτελεσματικό σύστημα σφράγισης για τη βελτιστοποίηση του ενεργειακού ισοζυγίου του κάθε κτιρίου και την εγγύηση για άνετο εσωτερικό κλίμα - σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Με πάχος του τοιχώματος, σύμφωνα με ανώτατο γερμανικό πρότυπο ποιότητας RAL.

 Με το διαχρονικό σχεδιασμό του, ταιριάζει απόλυτα σε κάθε αρχιτεκτονικό στυλ, και σύγχρονο σπίτι.Προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση, μεγαλύτερη ασφάλεια, πολλούς τύπους και σχέδια και δέχονται τζάμι (υαλοστάσιο) και πατζούρι ή ρολό εξωτερικά. Τα ανοιγόμενα κουφώματα softline 70 καταλαμβάνουν σήμερα μεγάλο μέρος στην αγορά και τοποθετούνται κυρίως σε μονοκατοικίες και σε ειδικά κτίρια. Ακόμη τοποθετούνται σε αντικαταστάσεις παλαιών ξύλινων κουφωμάτων.

Η ALSYK σας γλυτώνει από τους ληστές!
ALSYK Συκοβάρης: Σπίτια ζεστά τον χειμώνα με κουφώματα που παρασκευάζονται στην Ελλάδα
2 3 4 5 6 7 8 9  Επόμενη
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr